La rumorologia que portava Carlos Sainz a Ferrari s'han confirmat. El pilot espanyol passarà a formar part de l'escuderia italiana a partir de la propera temporada i durant dos anys.El corredor de 25 anys es desvincularà de McClaren. Després de l'adéu de Vettel, van créixer els rumors que el madrileny seria el triat per a ocupar la plaça de l'alemany. D'aquesta manera fa un salt de gegant en la seva carrera després de passar per Toro Rosso, Renault i McClaren.

Amb un bagatge de més de cent grans premis, l'espanyol es convertirà en un referent de la F1 en el seu desembarcament a Maranello. El traspàs s'ha tancat en els últims dies tot i que les negociacions ja estaven avançades. La sortida sobtada de Vettel va precipitar els esdeveniments i Sainz va passar a ser la principal candidat.

Daniel Ricciardo ocuparà la plaça de Carlos Sainz a McClaren, de manera que deixa una vacant a Renault. El mercat no s'atura, i fins i tot s'ha especulat que Fernando Alondo podria recalar a l'escuderia francesa.