La presidenta de la societat pública Circuits de Catalunya SL, Maria Teixidor, dependent de la Conselleria d'Economia i Coneixement, ha presentat la seva dimissió del càrrec, ha informat la Generalitat en un comunicat.

La dimissió de Teixidor es registra dies després que Ramon Tremosa (JxCat) fos designat nou conseller d'Economia i coincideix amb la celebració aquest cap de setmana del Gran Premi de Catalunya del Mundial de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya, al municipi de Montmeló (Vallès Oriental).

En el comunicat de la Generalitat s'indica que el conseller Tremosa "lamenta aquesta decisió personal" de Teixidor i li agraeix "la tasca desenvolupada durant el temps que ha exercit aquestes funcions".

El departament d'Economia avança que dimarts que ve proposarà la designació del conseller Tremosa com a president de l'empresa que gestiona el Circuit Barcelona-Catalunya.

La Generalitat recorda que aquesta fórmula de gestió "ja es va usar fins a 2011, quan el llavors vicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Rovira (ERC) va cedir el càrrec a Vicenç Aguilera".