Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Koeman marca territori davant de Griezmann abans de visitar avui Getafe

El tècnic considera que és ell qui ha de situar al davanter francès al camp

El tècnic del FC Barcelona, Ronald Koeman, va assegurar ahir que «l'entrenador mana i el jugador ha de treure el màxim rendiment quan jugui», amb referència a la crítica no gaire oculta que li va dedicar el francès Antoine Griezmann, després del partit amb la seva selecció a Croàcia, per no situar-lo en la seva posició al camp.

Griezmann va dir que el seleccionador, Didier Deschamps, sí que sap on l'ha de posar i això li dona confiança. Segons Koeman, «tothom té dret a dir coses. Ahir vaig parlar amb Antoine sobre el seu rendiment i posició i li vaig dir que jo sempre busco el millor per a l'equip, i al final decideixo jo». S'espera que Griezmann jugui avui en la visita del Barça al Getafe, en el partit que representa la tornada a la lliga després de l'aturada pels partits de seleccions.

Segons Koeman, Griezmann juga en una posició «en què ja va jugar contra nosaltres [els Països Baixos] amb la selecció». Va explicar que «juga gairebé com a interior, però també pot fer-ho com a 9 o com a 10».

Per al partit d'avui, el tècnic neerlandès tindrà problemes amb el lateral esquerre, ja que no disposarà de Jordi Alba, ni de Junior, però tindrà Sergiño Dest jugant a cama canviada. L'entrenador es va congratular «de tenir-lo aquí. El sistema de joc del Barça no és gaire diferent del de l'Ajax i és bo que no hagi anat amb la selecció i l'haguem tingut aquí. És el futur del Barça».

Sobre l'adversari d'avui, «no comparteixo les queixes de l'any passat de l'Ajax [rival a la Lliga Europa] sobre el seu estil de joc. Cadascú busca el màxim rendiment per al seu equip i l'entrenador del Getafe, Bordalás, ho està fent. És l'àrbitre qui ha de marcar la línia» damunt del terreny de joc.

Prem per veure més contingut per a tu