Les joves jugadores de l'Igualada Femení HCP van tornar a competir contra el seu oponent en la quarta jornada de l'OK Lliga Femenina i fins i tot van disposar d'un avantatge de dos gols (0 a 2) a la pista del CP Vilanova. Tot i això, com en les anteriors ocasions, les igualadines van tornar a cedir i ocupen l'últim lloc de la classificació del grup B.

La igualtat va caracteritzar el primer període del partit disputat al municipal de Vilanova. Les jugadores de Toni Aranda van mostrar aptituds tècniques i tàctiques suficients per assolir la permanència a la categoria i Carla Claramunt va obrir el marcador quan faltaven 4' i 42'' per al descans.

La intensitat exhibida per les igualadines a l'inici el segon període els va permetre ampliar l'avantatge gràcies al vuitè gol de Pati Miret en la competició (min 28). Les vilanovines van reaccionar de seguida. Paola Pascual va minimitzar el desavantatge local (min 28) i Maria Córdoba, primer, va reequilibrar el marcador (min 33) i, tot seguit, el va capgirar (min 34). Blanca Angrill i Laura Manzanares van segellar el triomf (5 a 2).