Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Toni Bruins Slot, carismàtic ajudant de Cruyff en el Dream Team, ha mort als 73 anys

El tècnic holandès no ha pogut superar un càncer diagnosticat el 2016

Toni Bruins Slot, carismàtic ajudant de Cruyff en el Dream Team, ha mort als 73 anysFCB

L'històric ajudant de Johan Cruyff al costat de Charlie Rexach en el 'Dream Team', l'holandès Toni Bruins Slot, ha mort als 73 anys a causa d'una llarga malaltia. El també ex ajudant de Ronald Koeman portava lluitant contra un càncer des del 2016, que finalment l'ha vençut. Va començar amb tasques com a observador i realitzava els informes sobre els rivals durant deu anys a la banda de Johan Cruyff, primer a l'Ajax i després al Barça, Toni Bruins va ser entrenador de les categories inferiors de l'PSV.

El 1998 va decidir tornar a l'Ajax, a qui va dirigir de manera interina el 2004. Entre 2005 i 2009 va ser assistent de l'actual tècnic blaugrana, Ronald Koeman, primer en el Benfica, després en el PSV, al València i a l'AZ.

Com a entrenador, va guanyar una lliga holandesa i com a assistent té en el seu palmarès dues lligues, tres copes i una supercopa holandeses i una Recopa (amb l'Ajax) i quatre lligues, una Copa d'el Rei, tres Supercopes, una Copa d'Europa, una Recopa i una Supercopa d'Europa (amb el FC Barcelona), més una supercopa portuguesa amb el Benfica i una altra Eredivisie amb el PSV.

Prem per veure més contingut per a tu