La Reial Societat va defensar amb rotunditat el seu lideratge a Primera Divisió. No tant en el marcador, 0 a 1, com en la manera de dominar el seu rival. Una genialitat de Januzaj va servir a Isak per rematar de cap a la xarxa l'únic gol que va servir a l'equip basc per derrotar el Cadis.

La d'ahir és la sisena victòria consecutiva de la Reial Societat a la lliga, que iguala la millor ratxa de la seva història i el millor inici de la competició per continuar una jornada més al capdavant del campionat, encara que amb dos partits més jugats que el seu perseguidor, l'Atlètic de Madrid, que té tres punts menys. El Madrid és a sis punts dels bascos (amb un matx pendent de jugar), i el Barça a dotze (amb dos enfrontaments que encara ha de disputar).

A Cadis, la primera part va ser monogràfica, en la qual només va tractar de construir amb la pilota la Reial Societat, mentre que el Cadis es va replegar. Res va canviar a la segona meitat, tot i que els locals van anar introduint canvis per intentar variar el guió del partit. La Reial Societat va seguir a la seva fins que va trobar el gol al minut 66; els bascos havien fet el més difícil i ho van conservar.