El Manresa ha jugat sis jornades i es troba a la zona mitja de la classificació del subgrup 5A de Tercera Divisió amb set punts (sisè lloc). El sistema de competició, canviat per la pandèmia, fa que els tres primers classificats a la primera fase lluitin per pujar, del quart al sisè, ja salvats, per una altra plaça per a l´ascens, i del setè a l´onze, per la permanència.

És clar que l´objectiu dels manresans és el d´acabar en el primer grup o, com a mal menor, en el segon. En una lliga tant curta, lògicament, cada partit és de vital importància, com el que ha de jugar demà el conjunt de Ferran Costa davant la Pobla de Mafumet al Congost (12 h). Segons el tècnic dels manresans «per donar més valor al punt aconseguit dissabte a Vilafranca, hauríem de guanyar la Pobla de Mafumet, un equip, filial del Gimnàstic de Tarragona, amb molts jugadors que aspiren a donar el salt al futbol professional. Mouen bé la pilota però tot i el seu potencial, hem de mirar del que som capaços nosaltres»

En el Manresa, no estaran disponibles dos dels seus centrals, Joan Castanyer i Juan Pablo Amantini, que es troben en procès de recuperació de les seves respectives lesions. Per contra, Ferran Costa recupera un jugador que no va poder actuar a Vilafranca per sanció, Nil Pradas.

La classificació de la Pobla de Mafumet pot ser en part enganyosa tenint en compte que té pendent un partit amb el Vilafranca i ja ha descansat (el grup és imparell amb onze equips). Els tarragonins són vuitens amb 6 punts.

L´Igualada es troba en una situació semblant a la del Manresa. En el seu cas, després de dues derrotes i la jornada de descans és quart amb 9 punts, dos més que els manresans. En el seu cas, demà reben el San Cristóbal (17 h), un conjunt, l´egarenc que busca la manera de sortir de les posicions més endarrerides.