Uns problemes físics al genoll han apartat el ceretà Kilian Jornet del repte de córrer més de 303 km en 24 hores. Intentava batre el rècord en una pista tancada en Màndalen (Noruega).

L'objectiu del ceretà Kilian Jornet i el seu repte 'Phantasm 24' era intentar córrer durant 24 hores en una pista tancada d'atletisme per sumar el màxim de quilòmetres possible. Oficialment, la distància més llarga que s'ha registrat a 24 hores va ser establerta el 1997 pel grec Yiannis Kouros, que va córrer 303,506 quilòmetres, una xifra que Jornet, abans d'iniciar el seu desafiament, va considerar "absolutament salvatge".

El de la Cerdanya es va parar i es va asseure a terra després de més de deu hores, temps en el qual va recórrer 134 quilòmetres i 800 metres. Va donar un total de 337 voltes, l'última a 2:06.

A les nou primeres hores sempre va superar els dotze quilòmetres realitzats i només en la desena va baixar a 10,4. Va deixar la pista quan portava recorreguts 3,6 en la seva onzena hora.

Kilian Jornet va iniciar el repte amb zero graus, una temperatura que amb el pas de les hores i la posta de sol va disminuir, ja que a Màndalen, en aquesta època de l'any, només hi ha set hores de llum.

El corredor va canviar de direcció cada quatre hores en una pista que coneix bé i on es va entrenar durant diversos mesos per a aquest repte.

Amb l'objectiu de fer que la cursa fos oficial també van competir diversos atletes noruecs especialitzats en la llarga distància al seu costat.