Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol Sala

El CFS Tàrrega es converteix en vinculat del Manresa FS

L'entesa premetrà al club bagenc tenir prioritat per incorporar jugadors targarins als seus equips formatius

El CFS Tàrrega es converteix en vinculat del Manresa FSarxiu particular

El Manresa FS i el CFS Tàrrega han signat aquesta setmana un acord que vincula el club targarí amb el degà del futbol sala manresà. El pacte facilitarà a ambdues entitats organitzar accions formatives per als seus tècnics i jugadors i preveu que els millors entrenadors del club manresà facin conferències a la capital de l´Urgell per transmetre els seus coneixements als tècnics de l´entitat lleidatana. Alhora, es contempla la possibilitat que s´efectuïn campus de tecnificació a Tàrrega, dirigits als jugadors del planter targarí, a càrrec dels entrenadors de la base del Manresa FS.

Per la seva part, el club manresà tindrà prioritat a l´hora de fitxar als jugadors dels equips formatius targarins més prometedors.

Les bases de l´acord les van posar el coordinador del CFS Tàrrega, Jordi Tamajón, i el president del Manresa FS, Pere Joan Pusó, diumenge passat, i l´han rubricat els presidents de les dues entitats, Pere Joan Pusó i Xavier Robinat (CFS Tarregà), aquesta setmana.

Jordi Tamajón ha assenyalat que «creiem que oferir el Manresa FS com a referència als jugadors que conformen els 11 equips formatius que tenim és un atractiu que ens ajudarà a incrementar-ne el número i a donar un significatiu salt qualitatiu».

Prem per veure més contingut per a tu