Destacat triomf de l´Alabès davant d´un Madrid molt irregular a la lliga (1-2). Els de Zidane van sortir adormits i al minut 5 ja havien rebut el primer gol, marcat per Lucas Pérez de penal. Al minut 20 va ser Hazard qui va demanar una pena màxima, que no es va assenyalar, i al 24, gran aturada de Courtois a Lucas Pérez que va tenir el segon a les seves botes. Al minut 29 va haver de ser canviat Hazard per lesió. La primera part va acabar 0 a 1.

A la represa, ben aviat va tornar a marcar l´Alabès, en aquest cas, l´autor del segon gol va ser Joselu (min 49); malgrat llançar-se a l´atac, el conjunt blanc va ser incapàs de remuntar a un conjunt vitorià molt ben plantat al llarg de tota la confrontació. Casemiro va fer el gol de l´honor madridista al minut 86, del tot insuficient.