El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, i la presidenta de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), Mònica Bosch, van signar la renovació del conveni de col·laboració a través del qual s'emplacen a continuar treballant conjuntament per promoure els esports de neu durant la present temporada.

El conveni entre tots dos estableix un marc de col·laboració d'interès mutu on la promoció i la difusió de l'esquí de competició adquireixen un aspecte especialment rellevant. Per això, les competicions constitueixen una oportunitat per endegar un millor desenvolupament del territori.

Segons Font, renovar el compromís «sempre ha estat un dels nostres objectius principals i volem refermar la nostra aposta per mantenir l'esport en un nivell alt i que les noves generacions puguin mantenir la seva pràctica en el temps». Per la seva banda, Bosch recordava que «en una temporada molt complicada, Ferrocarrils ens ha demostrat des del primer moment que estaria al nostre costat per anar superant tots els entrebancs i les dificultats que trobéssim al camí.