El CB Martorell es fa més líder després de vèncer el conjunt menorquí Castell per 8 punts de diferència i se situa amb un balanç de 5-1 després de començar més tard que els altres equips la temporada.

El partit va ser marcat sobretot per la profunditat de banqueta dels locals, que van poder donar minuts a tothom amb 12 jugadors, mentre que els visitants només van viatjar amb 8 jugadors. La veterania del conjunt menorquí va fer que el CB Martorell consolidés el resultat en el marcador al llarg dels minuts amb una gran intensitat.

En tot moment els locals van portar el ritme de joc i van mostrar un gran nivell defensiu. Una demostració de profunditat de plantilla i bon rendiment col·lectiu per part d'un Martorell que és líder en solitari del seu grup. La pròxima jornada descansen.