El Baxi Manresa jugarà dimarts a casa de l'UCAM Múrcia el duel ajornat fa unes setmanes per un brot de covid contra un rival necessitat de victòries, ja que ahir va caure a la seva pista contra l'Here-da San Pablo Burgos de Peñarroya. El matx va significar el retorn dels murcians a la competició 27 dies després que es detectessin els casos a l'equip i es decretés el confinament per coronavirus.

El cansament i la falta de ritme van ser dues claus rellevants: els locals van encaixar 48 punts en els tres primers quarts, i 33 en el darrer. L'UCAM va plantar cara durant trenta minuts, i va arribar al final del tercer període amb un avantatge de 6 punts (54-48).

A mesura que van anar passant els minuts, el cansament va anar minvant les forces dels locals. El seu jugador més resolutiu, Frankamp, només va estar onze minuts sobre la pista. Amb aquest panorama, el Burgos no va trigar a posar-se davant (54-55). Omar Cook, amb dos triples i un d'ells amb tir lliure addicional convertit, va agafar el timó i va estar ben secundat per McFadden, Kravic i, sobretot, Benite. El Burgos va sumar així el seu 14è triomf.

L'Urbas Fuenlabrada va apallissar l'Herbalife Gran Canària per 102-81 en un partit en què va sobresortir poderosament la figura de l'italià Leo Meindl, autor de 28 punts, 11 rebots i 5 assistències, amb un 44 de valoració. D'aquesta manera, els madrilenys van posar fre a una mala ratxa de set derrotes en els vuit darrers compromisos disputats.

De la resta de la jornada d'ahir destaca la victòria del Betis davant de l'Unicaja (78-75) en un duel incert fins al final i vital per als andalusos en la lluita per escapar del descens. Retabet Bilbao, també amb l'aigua al coll, no va tenir cap opció contra el Casademont Saragossa i va perdre per 73-96.