Un triple contra el tauler d'Alba Prieto quan només quedava un segon i mig per al final va derrotar ahir el Cadí La Seu en un partit entre dos rivals que pugnen per instal·lar-se en la part alta de la classificació. El conjunt de Lugo va decantar la sort al seu favor després de quaranta minuts molt igualats, i ara l'Ensino figura 5è amb 12 victòries i 13 derrotes, mentre que les catalanes són setenes, amb 11 i 14.

Tot i que les locals van dominar durant la major part del partit, el seu avantatge no va assolir diferències significatives. Després de finalitzar el 3r període amb 59-53, el Cadí va forçar el ritme i es va situar 61-60 amb un triple de Díaz.

El partit va ser a partir d'aleshores un pols molt aferrissat. Un triple de Resimont va significar el 66-67, i quan quedaven 1.55 per al final el marcador estava en 71-70. Díaz va empatar amb un tir lliure, i va tornar a igualar després a 73. Els dos entrenadors van demanar temps morts i el Cadí va aprofitar que encara podia fer dues faltes. Pero a 6.3 del final, l'Ensino va servir de banda, la pilota va arribar a Prieto, que va fer un triple picant contra el tauler. Díaz va tenir temps de llençar un triple, però la pilota va picar contra el cèrcol.