L'entrenador del Manresa Futbol Sala, Sito Rivera, deixarà de ser-ho els propers dies. El club blanc-i-vermell ha comunicat aquest dijous que el tècnic ha acceptat una oferta del Burela Pescados Rubén, conjunt de la Primera Divisió, per incorporar-s'hi la setmana que ve. Rivera encara dirigirà els manresans en el partit ajornat d'aquest dijous a la pista de l'Indústries Santa Coloma i se n'acomiadarà dissabte, amb la visita del Salou al Pujolet. El club encara no ha comunicat qui serà el seu substitut.

De moment, Rivera està centrat a sumar els sis punts en joc aquests dies, ja que podrien aproximar el Manresa als dos líders, el Natació Sabadell i el Mataró, que tenen partits complicats durant el cap de setmana. A més, al Manresa encara li queda el partit ajornat contra el Segorb al Pujolet per anar retallant distàncies, a dues jornades per a la finalització de la primera fase de la lliga, després de la qual els quaatre primers jugaran pel títol i les places d'ascens a Segona i de Copa del Rei.

Rivera, de 65 anys, va arribar al Manresa FS l'octubre del 2019 en substitució de Manuel Moya per cobrir la seva segona etapa al combinat bagenc. Procedia de l'Imperial Wet romanès, fins aleshores punt final d'una llarguíssima i nòmada trajectòria. Abans, ja havia estat en una altra etapa a Manresa, la temporada 2004-05, a Divisió de Plata.