El Manresa Futbol Sala té aquest cap de setmana un doble compromís amb el qual intentarà una de les quatre primeres posicions del seu grup de Segona Divisió B que li permeti disputar la lligueta pel títol i també accedir a la propera Copa del Rei. Un cop descartada una de les dues primeres posicions, els homes d'Albert Manzanares provaran de vèncer aquesta tarda, a partir de les sis, el Lamsauto Lleida, últim classificat, i demà el Sogorb en un duel endarrerit.

La primera oportunitat arribarà avui i és força assequible. Si els manresans derroten els lleidatans a casa, a les sis de la tarda, i el Sogorb no venç a la pista de l'Indústries Santa Coloma, en un duel que haurà començat una hora i mitja abans, la classificació ja serà un fet. Els manresans són quarts, amb 29 punts, dos més que els castellonencs. Els que ja tenen assegurades les primeres places són el Natació Sabadell, el Futsal Mataró i el Barceloneta

El Manresa FS recupera Asis, que els últims dies ha estat amb la seva selecció, la marroquina, i la resta de la plantilla es troba en condicions de participar en el doble compromís.

Qui té un partit més còmode és el Sala 5 Martorell, que en l'altre grup rep el Pallejà a les 18.30. L'equip de Víctor González ja està classificat però l'interessa vèncer per continuar sumant punts que s'acumularan per a la represa del torneig.