L'entrenador manresà, Pedro Martínez, es va manifestar «content perquè hem tingut minuts de molt bon joc. A l'últim quart, com ens passa sovint, hem perdut consistència, però hem fet les coses bé i hem fet mèrits per guanyar». Per al tècnic, «el rebot ha estat important. Contra la seva defensa de canvis hem pogut fer bons tirs, i quan hem fallat hem atacat bé el rebot». Per a ell, el fet d'haver passat de les 500 assistències a la lliga, dada que va donar Gerard Castañé, demostra que la passada «és la clau del nostre joc. Les nostres possibilitats d'èxit es limitarien de forma individual».

Martynas Sajus, entrevistat al YouTube del club per Frankie Ferrari, va manifestar que «estic content per la meva actuació, gràcies nois per passar-me la pilota. Sabíem que són els segons de la lliga en rebot ofensiu. Els hem aturat i això ha estat clau per guanyar».

Per al tècnic visitant, Javi Juárez, «hem sortit bé, però hem deixat jugar bé en atac el Manresa. L'arrencada del tercer quart ha estat dolenta i llavors hem intentat lluitar però ja érem massa lluny».