El Baxi Manresa i Guillem Jou, l'actual capità de la plantilla que dirigeix Pedro Martínez, han decidit perllongar el vincle contractual que els uneix fins al final de la temporada 2022-23, segons va comunicar ahir l'entitat del Nou Congost. L'aler ha signat aquesta setmana l'ampliació i millora del seu contracte, que permetrà l'afició continuar gaudint del seu joc les dues properes temporades.

La renovació de Jou arriba pocs dies després que el club també fes pública l'ampliació del contracte de Dani Pérez fins el juny del 2024. D'aquesta manera, el club s'assegura la continuïtat de dues de les seves peces clau en un moment en el que l'equip s'està jugant tant entrar al play-off pel títol com jugar el curs vinent a Europa.

Guillem Jou Coll va néixer el 15 de juliol del 1997 a Llagostera. En la temporada 2013-14 va arribar al club quan encara militava en la categoria júnior, i des d'aleshores ha anat pujant graons fins a convertir-se actualment en el capità del primer equip.

Jou va jugar en les categories inferiors del Sant Josep Girona del 2010 al 2013. Fins al 2015 va estar al júnior del Manresa, del 2015 al 17 va competir amb el CB Martorell, vinculat del Bàsquet Manresa, i la campanya 2017-18 ja la va disputar a l'aleshores ICL Manresa a la LEB Or. Des del 2018, juga amb el Baxi a la Lliga Endesa.

Després d'estar lesionat, Jou va tornar a trepitjar el parquet dissabte passat en el matx que el Baxi va perdre contra el Real Madrid per un ajustat 76-77. L'aler va estar cinc minuts en joc, una mesura encaminada a comprovar si ja està sortint del contratemps físic que l'ha deixat fora de combat les darreres setmanes.

Tot i les lesions, Jou és un dels homes cabdals del conjunt de Pedro Martínez, que amb la permanència ben encarada lluita per cotes més altes.