Les prestacions que ofereix l'equip solsoní en el seu debut a Primera Catalana sorprenen. Els jugadors de Joan Corominas i David Andreu van segellar la segona victòria a la categoria en derrotar el CF Can Vidalet (1 a 0) en partit ajornat corresponent a la tercera jornada. Els solsonins es mantenen invictes després d'haver disputat cinc confrontacions (dues victòries i cinc empats) i pugen fins al quart lloc a la taula classificatòria.

L'equip d'Esplugues de Llobregat va disposar de la iniciativa durant el primer període, però els locals van conjurar totes les seves envestides. Als deu minuts de la represa, Marc Díaz va aprofitar un refús per marcar un golàs per l'esquadra des de l'exterior de la frontal de l'àrea. Els visitants van prémer l'accelerador en atac, però van topar amb l'excel·lent disposició defensiva dels locals.