Dos representants de l'Avinent Manresa, l'entrenador i director esportiu de l'entitat, Joan Lleonart, i la marxadora vallesana Mar Juárez, han estat nominats entre els millors de l'any 2020, segons ha fet públic la Federació Espanyola d'Atletisme.

Lleonart rep aquesta consideració per la seva feina amb la migfondista banyolina Esther Guerrero, que en un període tan complicat per culpa de la pandèmia, va aconseguir que la seva deixeble fes un doble pràcticament consecutiu, quant al temps, en els 800 i els 1.500 metres dels estatals de Madrid. A més, va rebaixar la millor marca absoluta dels 2.000 metres i va baixar dels dos minuts en els 800 (1.59.22), a part de rebaixar el seu temps en els 1.500, amb 4.03.13. Comparteix nominació amb Juan Carlos Álvarez, José Antonio García Feijóo, Maria Carbó i José Luis Mareca.

Pel que fa a Juárez, opta a millor atleta femenina al costat de la mencionada Guerrero i també de la velocista manxega Paula Sevilla, que va pertànyer a l'Avinent durant dues temporades i té el rècord dels 100 i els 200 metres de l'entitat. Fins al proper 14 d'abril hi ha temps per entrar a votar al portal web www.rfea.es