08 de abril de 2021
08.04.2021
Regió7

A punt la segona jornada d'orientació amb família al Lluçanès

07.04.2021 | 22:50
A punt la segona jornada d'orientació amb família al Lluçanès

La segona jornada d'orientació amb família al Lluçanès se celebrarà aquest diumenge entre els municipis d'Alpens, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Boi de Lluçanès i Sobremunt. Concretament la sortida del recorregut serà al Santuari de la Mare de Déu dels Munts. El format de la jornada d'orientació serà el mateix que el de la primera jornada: per famílies i/o grups de 6 persones màxim, amb sortides cada 10 minuts i es realitzarà un recorregut aproximat de cinc quilòmetres apte per a tothom. S'indicarà un punt de sortida i el guia repartirà un mapa i s'explicarà el funcionament general de l'activitat.

Aquestes jornades estan parcialment subvencionades pels ajuntaments del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès. El preu de l'activitat per cada grup és de 5 euros i cal fer reserva prèvia. El passat 28 de març es va realitzar la primera jornada entre Sant Feliu Sasserra i Oristà amb 80 participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.