L'Igualada femení va obtenir un punt després de remuntar en els darrers minuts un partit boig a les Comes davant de l'Europa (5-5). Les igualadines van començar de la millor manera marcant un gol en el primer minut de joc obra d'Ari. Les visitants van empatar a la meitat de la primera part en una rematada d'una falta llunyana. Dos minuts més tard, en una acció similar al primer gol, Ari va aparèixer per posar el 2-1. Els últims minuts del primer temps van ser frenètics. Empat de l'Europa, 2-2, gol de penal de Marina, 3-2, penal fallat de les visitants i empat al descompte del primer temps de les visitants, 3-3.

A la represa l'Europa es va escapar amb dues dianes 3-5, però Jana i Marina al 86 i 89, respectivament, van empatar per a les locals.