El debut a la Fase pel Títol de la Lliga Catalana Femenina del CH Vilanova del Camí no va reportar cap punt al conjunt de la Conca d'Òdena. Les jugadores de David Díaz van cedir en els dos partits que van disputar aquest darrer cap de setmana contra el primer classificat, amb 22 punts, del grup B de la primera fase, la Fundació Handbol Sant Vicenç B.

Dissabte, a Can Titó, en partit corresponent a la 1a jornada, les anoienques van competir de tu a tu amb el seu oponent, però van perdre en un emocionant final (27 a 29). Les vilanovines van igualar les altes prestacions de les de Sant Vicenç dels Horts i fins i tot van adquirir avantatge cinc minuts abans del descans (11 a 9), però la primera part va finalitzar amb empat a 14. L'encert de Sònia Pulido (7 gols) i Mayra Magnoni (6) va propiciar que les locals optessin al triomf. Diumenge, al Baix Llobregat, l'Handbol Sant Vicenç va guanyar el duel de la 4a jornada per cinc gols de diferència (22 a 17). Ana Isabel Vázquez (6 gols) i Magnoni (5) van destacar en l'apartat golejador.