Segueix-nos a les xarxes socials:

El CF Solsona encaixa una golejada al camp del nou líder de la lliga

El CF Solsona encaixa una golejada al camp del nou líder de la lliga

La visita al terreny de joc del nou líder de la competició no va reportar rèdits en forma de punts a l’equip que dirigeixen Joan Corominas i David Andreu. El CFJ Mollerussa va golejar el CF Solsona (3 a 0) i va evidenciar la seva intensitat i solidesa en un matx cabdal per a les opcions dels del Pla d’Urgell d’assolir l’ascens a Tercera Divisió i sense transcendència classificatòria pels del Solsonès.

Els blaus van competir de tu a tu durant tota la primera part contra un oponent que volia aprofitar la derrota del CF les Borges Blanques al terreny de joc del CF Can Vidalet (2 a 1) per arrabassar el lideratge a l’equip de la capital de les Garrigues. Un gol en pròpia porteria del central Arnau Murcia va avançar els amfitrions i el local Marc Soldevila va sentenciar a la represa (min 60).

Dimecres, en partit endarrerit corresponent a la 13a jornada, els CF Solsona va cedir un empat contra l’Atlètic Lleida (2 a 2). Rafel Pérez va donar avantatge als locals (min 2). Pol Moragues (min 44) i Oriol Masbernat (min 89) van remuntar pels lleidatans. Albert Parcerisa va establir el marcador definitiu (min 89).

Prem per veure més contingut per a tu