El jove pilot sallentí Pau Alsina ja ha compartit alguna sessió d’entrenament amb Marc Márquez (Repsol-Honda) i ahir, sens dubte, es va posar a rebuf del cerverí, vuit vegades campió del món, almenys fotogràficament.

Liso i Alsina mostren complicitat | VISTA DIFERENT

La passió pel món del motociclisme del fotògraf manresà Miquel Liso i el profund coneixement que té de la trajectòria i talent de Pau Alsina, de 13 anys, van propiciar que el reputat fotògraf oferís al jove pilot sallentí bastir el book fotogràfic que ha de permetre als responsables del seu equip, Artbox Team, presentar el potencial del motociclista bagenc als inversors i patrocinadors que han de possibilitar l’accés de Pau Alsina al Campionat del Món Júnior de Moto3, el planter del qual es nodreixen les escuderies de Moto3 que competeixen en el mundial de motociclisme. Enguany, Pau Alsina ha debutat a l’European Talent Cup (ETC) tutelada per FIM CEV Repsol.

Guillem Alonso, ‘team manager’, amb Alsina | VISTA DIFERENT

La sessió es va desenvolupar a les instal·lacions de Vista Diferent. Produccions Audiovisuals situades a l’antiga fàbrica Pirelli de la capital del Bages. Miquel Liso, Cristina Prat i Toni Quesada, fotògraf especialitzat en la configuració d’ambients amb una determinada il·luminació, van treballar durant 1 hora i 34 minuts, de les 9.48 hores a les 11.22 hores, en la creació del book fotogràfic professional de Pau Alsina, sota l’atenta mirada de Guillem Alonso, team manager d’Artbox Team i Laura Espín, coordinadora de l’equip amb seu a Montcada i Reixac.

Guillem Alonso va detallar a Regió7 que «la progressió de Pau Alsina ha estat per sobre de les nostres expectatives en aquest primer tram de la temporada». «L’any 2022 ha d’estar entre els cinc millors pilots de l’European Talent Cup i el següent hauria de fer el salt al Campionat del Món Júnior de Moto3», va concloure.