El FC Barcelona ha rebut un altre cop econòmic. No de gran quantia, però és un cop. La Generalitat de Catalunya ha canviat d’opinió respecte a la seva decisió inicial de permetre un 20% de l’aforament del Camp Nou durant el trofeu Joan Gamper, que es disputa aquest diumenge.

El Govern català ha rectificat davant el volum de casos de covid que pateix Catalunya i ha comunicat a l’entitat blaugrana la prohibició d’acollir el públic a l’Estadi, segons ha avançat Catalunya Ràdio. El Departament de Salut ha modificat el criteri a tot just quatre dies de la disputa del torneig. 

El problema per al club és que ja havia venut les entrades per als dos partits contra la Juventus dels seus equips masculí i femení. A principis de setmana només quedaven entrades de lateral tercera graderia i en els córners de la tercera graderia. 

El Barça ja havia rebut la notícia de poder acollir només el 20% d’espectadors amb cert malestar. Esperava poder recaptar un mínim d’un milió d’euros, molt importants en aquests temps de sequera d’ingressos. Un Gamper tradicional general al voltant dels 6 milions d’euros.