El quart període del partit de quarts de final de la Lliga Catalana EBA que va enfrontar el Monbus CB Igualada contra el Brisasol CB Salou va ser determinant per a l’eliminació dels anoiencs. L’equip igualadí va cedir per un marge de 16 punts (55 a 71). El duel es va disputar al salouenc Pavelló Municipal Central, seu de dos dels partits corresponents als quarts de final. L’equilibri va predominar durant el primer quart del matx i cap de les dues formacions va imposar el seu estil de joc a l’oponent (16 a 17). El segon acte es va desenvolupar amb un guió quasi idèntic i el bàsquet agosarat, físic i de ràpides transicions que el tècnic esparreguerí Òscar Navarro vol que efectuï el Monbus CB Igualada va impedir que els tarragonins adquirissin un marge significatiu a l’electrònic (27 a 32).

Les bones prestacions ofensives dels locals Larry Guillem Ewulu (17 punts) i Arturo Alaminos (13) van propiciar que l’avantatge del Brisasol CB Salou s’incrementés fins als 8 punts al final del tercer quart (44 a 52) i que els amfitrions sentenciessin en els últims deu minuts. Els altres tres partits de quarts de final van registrar els marcadors següents: Sol Gironès Bisbal Bàsquet, 67 Club Joventut de Badalona B, 97; FC Martinenc , 80 CB Vic, 68 i UE Mataró, 54 Barça B, 58.