Tercera victòria en quatre partits, segona golejada del curs i lideratge blau. L’equip femení del CF Igualada es va imposar a l’ENFAF Andorra (3 a 0) i s’aferma en el primer lloc del Subgrup 1A de la Preferent femenina. Tot i això, a l’equip de Víctor Torrijos li va faltar una mica més de velocitat en la circulació de la pilota durant el primer període i aquest fet va afavorir la defensa de les andorranes. Les ocasions de gol van començar a sovintejar amb el pas dels minuts i Ona Barrón va donar avantatge a les igualadines amb un precís xut ras (min 39). A la represa, es va intensificar el domini de les amfitriones i Anna Bernadí va segellar la golejada en marcar dos gols abans de consumir-se el primer quart d’hora de joc.