La disputa de la tercera jornada de lliga va permetre al CH Sant Esteve Sesrovires sumar el primer triomf de l'exercici al grup D de Primera Nacional. Els jugadors de Xavier Sánchez Basanta es van imposar a l'Handbol Banyoles (38 a 26) i ara ocupen el vuitè lloc a la classificació. Els visitants havien perdut a la pista del Sant Martí Adrianenc en la primera jornada (34 a 27) i van empatar contra el CH Sant Esteve de Palautordera el primer dissabte d'octubre (27 a 27). Els amfitrions van dominar el matx des del primer parcial (2 a 0) i van adquirir un avantatge que va fluctuar entre els dos i els quatre gols durant tot el primer període, fins a adquirir una màxima diferència de cinc gols a l'hora de retirar-se als vestidors (18 a 13).

Aquest avantatge es va doblar als deu minuts de la represa (27 a 17). En l'últim terç de la confrontació, els sesrovirencs no van abaixar la tensió competitiva i van assolir una diferència final de 12 gols que pot ser fonamental al final del curs a l'hora de dirimir el goal average particular. L'extrem esquerre Alberto Escudero, autor de sis gols, i el central Víctor Ridao, jugador que va materialitzar-ne cinc, van complementar la inspiració ofensiva d'Àngel Pueyo.

Fitxa tècnica.

CH Sant Esteve Sesrovires. Guille Sanz (p), Jaume Sesplugues (1 gol), Rubén Díaz (1), Óscar Rabadán, Rubén Ridao (3), Alejandro Arévalo (1), Alberto Escudero (5), Víctor Ridao (6), Dídac Durán (2), Cristhian David Rostagno (2), Alejandro García, Pol Canalejo, Àngel Pueyo (15), Pedro Aguilera (2), Juan Alberto Rueda (p) i Albert Caballero (p).

Handbol Banyoles. Manuel Nieto (p), Njundu Sillah Jabby (1 gol), Guillem Vila (1), Roger Milla (4), Andreu Pagès (1), Andreu Vidal (1), Pau Rigau, Xavier Casadevall, Martí Rigau (3), Guillem Sasarols (4), Arnau Gratacós, Joan Congost (2), Joaquim Creixell, Esteve Ferrer (5), Oriol Massot (4) i Oriol Pino (p).

Àrbitres. Irene Santos López i Kalina Veselinova Andreeva.

Parcials. 2-0, 5-1, 6-4, 11-7, 14-11, 18-13 (descans); 22-15, 27-17, 29-22, 33-22, 35-23 i 38-26 (final).