Quatre gols consecutius a l’inici de la segona meitat del Covisa Manresa van permetre als homes de Pau Machado escapar-se en el marcador d’un Muro Futsal que va plantar cara en els primers vint minuts i que semblava que posaria en dificultats la victòria manresana. De fet, el conjunt balear va pressionar molt en la sortida del partit i, fruit d’aquesta manera d’anar endavant, va arribar el gol d’Iturbe als tres minuts d’haver iniciat la confrontació.

En aquesta fase de partit, l’estratègia es va posar de la banda blanc-i-vermella i Asís va aconseguir dos gols, amb sis minuts de diferència, a pilota parada, la qual cosa feia pensar que els manresans podrien tenir menys dificultats en el tram posterior. Però no va ser així. Tots dos equips jugaven amb el nombre de faltes i qui primer se’n va beneficiar va ser el Muro. Junior va disposar d’un doble penal que va aprofitar i va restablir la igualtat.

Per sort, però, el Covisa va estar encertat en el tram final del primer període i Santa, primer, i Asís, ara sí, de doble penal a continuació, van posar el 4-2 que semblava que ja podria tombar la resistència illenca.

I així va ser. El tram inicial de la represa va ser demolidor. El Covisa va anotar quatre gols en poc més de dos minuts, va situar el 8-2 en el marcador electrònic i va demostrar que el guanyador del partit ja estava decidit. En els darrers minuts, amb la relaxació pròpia del resultat, els manresans van rebre dos gols més que ja no va passar de l’anècdota.

El Covisa té l’oportunitat de seguir sumant en el proper partit, a casa contra el Contestano, i seguir endurint el fortí del Pujolet.