La santvicentina Natàlia Martínez i el també bagenc Rubén Herráez, entrenador del club, integrants de l’equip CrossFit Manresa, van acabar de manera exitosa la darrera cursa de les sèries del nacional de l’Spartan Race 2021, que es va celebrar a l’illa de Tenerife. Aquestes són curses d’obstacles de la màxima exigència i esperit de superació el circuit de les quals consta de quatre proves a nivell estatal.

Rubén Herráez | SPORTOGRAF REDACCIÓ. mANRESA

Així, Natàlia Martínez, de 45 anys, va quedar primera en la categoria beast d’entre 45 i 49 anys i tercera en la classificació general. Aquest resultat li ha permès finalitzar en primera posició en els principals rànquings de la competició, com ara la del seu grup d’edat i la femenina.

Un altre que va acabar la competició amb l’objectiu complert va ser Rubén Herráez, de 42 anys, que ha acabat entre els deu primers de la seva categoria d’edat, entre 40 i 44 anys, dins de les Spartan Series i ha obtingut la classificació per al Campionat d’Europa de l’especialitat, que tindrà lloc el 2022 al sud de Londres.

També a Tenerife, l’artesenca Elena Rueda va ser novena en la categoria absoluta i ja prepara el mundial que es farà a Abu Dhabi d’aquí a uns dies.