Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Eix Judo Navàs acull un torneig amb alta participació

La primera edició de L’Eix del Llobregat va tenir la presència de 150 judokes i s’hi va anunciar el sisè dan de Laia Fernández, del Santpedor

L’Eix Judo Navàs acull un torneig amb alta participació

El club Eix Judo Navàs va acollir la primera edició del torneig Eix del Llobregat, una competició per a joves judoques de 6 a 12 anys que va acollir 150 participants. Van participar en lligues i pertanyien a les escoles Vedruna de Manresa, L’Olivar de Castellnou, Joventut de Callús, Judo Santpedor i Judo Eix de Navàs.

L’organització va ser un èxit segons el seu organitzador, Roger Fontanet, i durant el torneig es va anunciar l’assoliment del sisè dan a càrrec de la mestra del Judo Santpedor Laia Fernández. Ella va ser l’encarregada de coordinar, juntament amb Eloi Barrachina i Roger Fontanet, el funcionament de la competició, que es va desenvolupar en grups mixtos i amb un marcat to pedagògic.

Pel que fa als alevins els guanyadors van ser Marc Sastre, Jofre Camprubí, Roger Camprubí, Marc Pinyot, Anaïs Bellmunt, Rita Muñoz i Arlet Descals (Judo Santpedor), Nil Sunyer i Josep Maria Serra (Judo Eix Navàs) i Geda Serena (Joventut Callús). En benjamins van vèncer Marina Coll i David Rusu (Santpedor), Pau Feliu, Daniela Montero i Bruno Buenache (Vedruna), Eric Cano, Aleix Duman, Adrià Arimany i Lotta Gállego (Eix) i Laia Sala (Olivar). Finalment, pels prebenjamins, Mia Henestrosa, Hugo Linares, Jordi Prieto, Cesc Nohales, Noa Pradas, Pau Bernades i Guerau Tatgé (Santpedor), Júlia Cruz i Josep Aligué (Vedruna) i Otto Arévalos (Eix Navàs).

Prem per veure més contingut per a tu