L’esquiador osonenc de La Molina Club d’Esports (LMCE) Quim Salarich no va poder mantenir ahir la bona marxa que duia a la Copa del Món d’enguany i va quedar fora de combat en la primera baixada de l’eslàlom especial que es va disputar a l’estació d’Adelboden, a Suïssa. Salarich, fins ara, havia aconseguit finalitzar en la quinzena posició en les dues proves del campionat en les quals havia participat.

Això que les condicions meteorològiques se li van posar de cara. Als favorits, que baixaven entre els trenta primers, els va sorprendre una gran nevada que va parar de cop a partir d’aleshores. L’esquiador del club cerdà, que arrencava amb el dorsal 45, tenia una bona opció d’acabar entre els trenta primers, la qual cosa li hauria permès baixar per segon cop, però es va saltar una porta i no va poder continuar. Salarich ocupa el 24è lloc en la general de la Copa del Món d’eslàlom amb 32 punts pels seus quinzens llocs a Val d’Isère i Madonna di Campiglio.

La victòria a territori helvètic va ser per a l’austríac Johannes Strolz, amb un temps acumulat d’1.50.05 després d’haver estat setè en la primera baixada. El segon va ser el seu compatriota Manuel Feller, a 17 centèsimes, i tercer l’alemany Linus Strasser, a 29. La classificació de la Copa del Món d’eslàlom la lideren ex aequo el noruec Sebastian Foss-Solevaag i el suec Kristoffer Jacobsen, amb 140 punts.

Ahir també es va disputar l’eslàlom femení de Kranjska Gora, a Eslovènia, guanyat per l’eslovaca Petra Vlhova, amb 23 centèsimes sobre la suïssa Wendy Holdener.