Segueix-nos a les xarxes socials:

Motor/Dakar

Farrés es posa líder en buguis del Dakar quan només falta una etapa per al final

El manresà avança el seu cap de files i l'avantatja en 1 minut i 41 segons, però caldrà veure quines són les ordres d'equip divendres

Farrés es posa líder en buguis del Dakar quan només falta una etapa per al finalDakar.com

Beneïda disjuntiva la que se li ha creat a Gerard Farrés a falta de l'última etapa del Dakar. El pilot manresà, acompanyat pel melillenc Diego Ortega, ha quedat segon en el penúltim parcial de la prova, el tirabuxó de Bisha, i li ha tret més de 14 minuts al seu cap de files al conjunt Can-Am Factory South Racing, el nord-americà Austin Jones. Ara és primer de la general, amb 1 minut i 41 segons d'avantatge a falta de l'última especial, divendres amb arribada a Jeddah. Caldrà veure quines són les ordres del conjunt nord-americà, si les de deixar guanyar Farrés o dir-li que s'aparti perquè venci Jones, que l'any passat ja es va quedar a les portes del triomf i que ara semblava que ho tenia a la mà.

Farrés ha estat segon de l'etapa, a 3.37 de Marek Goczal, i Jones i el seu copilot, el brasiler Gustavo Gugelmin, han estat cinquens, a més de 17 minuts del triomfador. La jornada de divendres, una especial de només 164 quilòmetres, no és excessivament complicada i habitualment no veu canvis a la classificació, però aquest cas és especial i caldrà esperar fins a última hora. En la jornada de dijous, en motos, Kevin Benavides ha guanyat l'etapa i Sam Sunderland ha donat un cop gairebé definitiu per vèncer, i en cotxes, triomf parcial de Carlos Sainz i victòria final al sarró per a Nàsser al-Attiyah.

Prem per veure més contingut per a tu