El pilot de Coll de Nargó Jaume Betriu ha posat punt final a la seva etapa amb KTM Espanya per passar a formar part de l’equip WP Èric Augé. Amb aquest conjunt disputarà el Campionat del Món i el d’Espanya d’Enduro dins de la cilindrada Enduro3, reservada per a les motos de cilindrada més gran, i buscarà lluitar contra els millors. Així, tanca una trajectòria que va arrencar el 2013 i que li ha donat tres campionats estatals absoluts, quatre nacionals d’Enduro3 i dos més d’Enduro2, a més de dos subcampionats del món en Enduro 3.

Betriu va explicar que «ha estat una decisió difícil de prendre, però s’obre una nova i il·lusionant etapa per a mi. Ha estat una època molt bona, però ara toca canviar d’aires».

El corredor de l’Alt Urgell s’estrenarà amb la nova estructura entre els propers dies 11 i 13 de febrer, amb la disputa de la Bassella Race. La primera cita de l’estatal serà el 2 i el 3 d’abril a Puerto Lumbreras i el Mundial constarà de set cites i la primera de totes serà el 6 i el 7 de maig, a Lalín.

El mateix Betriu va explicar que «per a mi és important tenir els dos projectes, el nacional i el Mundial, unificats. L’equip d’Èric Augé sempre ha estat al meu costat des que vaig començar en el món de la competició, són com una família per a mi i tenia ganes d’iniciar nous reptes». L’objectiu més ambiciós serà «lluitar pel Mundial d’Enduro3».