Després de la seva participació en la Copa del Rei de Granada, el Baxi Manresa quedarà en quadre durant els propers dies de cara als entrenaments per preparar un tram exigent de competició, que arrencarà el proper dissabte, 5 de març, amb la visita de l’Urbas Fuenlabrada al Nou Congost. Un total de sis jugadors dels tretze que formen la plantilla hauran d’anar amb les respectives seleccions de cara a jugar les anomenades Finestres FIBA, partits de classificació per al Mundial.

La novetat respecte dels partits del novembre serà la presència del base Sylvain Francisco, que ha estat convocat per primera vegada per jugar amb França. Tindrà dos partits, tots dos contra Portugal, dijous i diumenge, el primer a Dijon i el segon a Matosinhos.

També han estat convocats Dani Pérez i Yankuba Sima per la selecció espanyola de Sergio Scariolo. Tots dos van debutar fa tres mesos i ara disposaran d’una nova oportunitat, dijous que ve contra Ucraïna a Còrdova. També havien de jugar diumenge que ve a Kíev, però el partit ha estat ajornat per la situació bèl·lica a la zona i s’ha traslladat a les finestres del mes de juny.

Pel que fa a Bako, jugador més important de Bèlgica, tindrà un enfrontament directe contra la Letònia de Marcis Steinbergs, tot i que el país bàltic ha fet una llista de 24 jugadors i el del Baxi ja no va jugar en els dos anteriors. Divendres s’enfronten a Mons i el dilluns, 28, ho faran a Riga. Finalment, Elias Valtonen viatjarà amb la selecció finlandesa també divendres i l’altre dilluns per jugar contra Eslovènia. El primer dia, el partit es disputarà a Espoo, al país nòrdic, i el segon, a Koper, a la costa adriàtica.