Final frenètic a Les Comes en un duel que hauria pogut pràcticament assegurar la permanència a l’Igualada en cas d’haver puntuat. L’equip local, però, va perdre els punts al darrer instant després d’un partit amb domini altern que va tenir dos gols a l’últim minut, el darrer dels quals, sobre la botzina, va donar la victòria al conjunt visitant.

El Girona va estar més entonat en el primer període i es va avançar amb 0-2 i 1-3. Dos gols de Riba, però, van permetre l’empat a tres en un inici de segona part amb els locals més intensos. El matx, aleshores, va entrar en una fase d’intercanvi (4-3, 4-5). A falta d’un minut, Palau va establir l’empat i, poc després, l’Igualada va enviar una pilota al pal. Però Pelicano va marcar el 5-6 al darrer segon.