El CN Manresa ha quedat eliminat de la Copa Federació després de perdre a la piscina del CN Granollers B per 11-8, en partit dels quarts de final del grup dels llocs 9 al 16. Els bagencs van lluitar fins el final en un partit molt entretingut i emocionant, amb intercanvi de gols i en el qual els del Vallès van portar sempre la davantera.

Serra va inaugurar el marcador i el Manresa va disposar d'un penal per situar-se amb dos gols de marge, però no va aprofitar l'ocasió i els locals van remuntar (2-1 al final del primer quart). Un gol de Pelegrín en superioritat va posar de nou l'empat en el marcador. Però, aleshores, el Granollers va fer tres gols i va situar el 5-2 al descans.

A la represa, els manresans van fer la goma i es van anar apropant i allunyant del Granollers. Els tres gols de Noguera, sumats als de Puerta i Pelegrin, van donar emoció al matx. El partit va entrar al darrer període amb 9-7 i tot per decidir. Un gol de Vilarasau va estrènyer el marge (9-8). A partir d'aquí, però, i després d'un temps mort de Peirón, una exclusió de Noguera va fer minvar les possiblitats dels visitants per donar un tomb al matx i el resultat es va eixamplar fins l'11-8 final.

FITXA

CN Granollers B: R. Piedrabuena, M. Báez (1g), I. Fernàndez (2g), A. Castro (1g), R. Ventura (3g), A. Segura (1g), D. Fernàndez (2g), M. Gonzalez (1g), M. Mira, B. Soler, P. Oliveros, B. Salmón i P. Alfaro.

CN Manresa: E. Cruz, A. Estany, M. Puerta (1g), G. Lafoz, O. Muns, G. Trias, I. Rey, X. Pelegrin (2g), A. Noguera (3g), R. Serra (1g) i A. Vilarasau (1g).

Àrbitres: L. Escoda i R. Fernàndez.

Parcials: 2-1, 3-1, 4-5, 2-1.