Segueix-nos a les xarxes socials:

Dotze medalles per als nostres judokes en el català de kyus

Dotze medalles per als nostres judokes en el català de kyus

Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i del Moianès van aconseguir pujar dotze vegades al podi en el Campionat de Catalunya de kyus, reservat a esportistes que encara no han aconseguit el cinturó negre, primer dan.

D’aquesta manera, dos dels competidors van penjar-se les medalles d’or en les seves respectives categories. Es tracta d’Ariadna Álvarez i Luca de Palma, tots dos de l’Esport7 en menys de 48 i menys de 57 kg respectivament.

Dos judoques més van assolir les medalles de plata, també pertanyents a l’Esport7. Van ser Helga Barris, en menys de 52 kg i Àlex Llams, en menys de 60. Finalment, la collita de bronzes va pujar a vuit. Per part de l’Esport7 les van aconseguir Jordi Benito (-60 kg), Julen Muñoz (-60 kg), Adrià Jorba (-73 kg), Guillem Lozano (-90 kg) i Arnau Domínguez (+ 90 kg). La resta va ser per a tres combatents del Judo Ripoll, entitat vinculada al centre bagenc i moianès. Van ser Júlia Beltran (-48 kg), Nerea Espinosa (-52 kg) i Pau Martínez (-90 kg).

A part dels medallistes,Iñaki Garcia (Esport7, -73 kg), Adrià Marín (Judo Moià, -73 kg) i Ricard Martínez (Judo Ripoll, -90 kg) van obtenir la cinquena posició. També van competir Izan Moreno (Esport7), Salvador Vinyals (Judo Moià) i Òscar Pineda (Judo Ripoll), qui va acabar lesionat.

Or i bronze en jujitsu brasiler

D’altra banda, Fernando Alonso, amb una primera posició, i Marc Delgado, que va aconseguir un tercer lloc, van ser els esportistes de l’Esport7 més destacats en la competició embukai de jujitsu brasiler que va tenir lloc a Sant Cugat del Vallès. També va participar en la competició Josep Pérez, que no va obtenir medalla. Més de 300 esportistes hi van prendre part.

Prem per veure més contingut per a tu