Segueix-nos a les xarxes socials:

La barcelonina UE Sants és el segon semifinalista del Torneig d’Històrics

Els jugadors de Borja López van assolir la classificació per haver marcat un gol més que els seus oponents al grup 2n

Els tres partits de quaranta-cinc minuts que van protagonitzar el CF Badalona, el CE Júpiter i la UE Sants, els tres equips que integraven el grup 2n de l’edició d’enguany del Torneig d’Històrics, van finalitzar amb empat. En aquest escenari, el conjunt santsenc va assolir la classificació per a les semifinals per haver marcat un gol més que els seus dos oponents. El matx que va enfrontar a la UE Sants i al CE Júpiter va obrir la jornada. L’inici del duel va ser vibrant i una rematada de cap de Llorens va donar avantatge al conjunt de la Verneda (min 8). El santsenc Àlex Ruiz va reequilibrar el marcador cinc minuts després (1 a 1). Tot seguit, el CE Júpiter i el CF Badalona van signar un empat sense gols. Així doncs, el matx entre badalonins i santsencs va ser decisiu. Els escapulats es van avançar a l’electrònic gràcies a un penal transformat per Velasco (min 13), però Iván García va establir la igualada definitiva, nou minuts després, amb un magnífic servei de falta (1 a 1). L’empat va atorgar la classificació a la UE Sants.