Els bagencs Juan Guirado i Isidre Guix van obtenir diverses medalles en el Jocs Mundials de Policies i Bombers, que s’han celebrat a Rotterdam (Països Baixos). La competició va comptar amb la presència de mig centenars de representants dels cossos de la Generalitat de Catalunya, en un certamen de caire poliesportiu.

Joan Guirado es va classificar en primera posició en les tres categories de tir amb arc en les que va participar, a la categoria +70. L’arquer bagenc es va penjar la medalla d’or en la prova de Dianes Round, en la competició de circuit de bosc i en la modalitat de tir a figures volumètriques (3D). Per la seva part, Isidre Guix va ser bronze en dianes round i plata en circuit de bosc. A la prova de 3D, va quedar el cinquè.

Els Jocs Mundials van reunir esportistes de 62 modalitats, i els representants de la Generalitat de Catalunya van conquerir 25 medalles d’or, 12 de plata i 14 de bronze. Entre els participants hi havia policies, mossos d’esquadra, agents rurals i bombers. La competició es va haver d’ajornar en el seu moment per culpa de la pandèmia, que feia impossible un esdeveniment d’aquest tipus.