El pilot d’Olost de Lluçanès Gil Membrado (2007) comparteix el liderat del Campionat Júnior de Letònia, després de fer quart en el Ral·li Cesis. En la temporada en què ha fet el seu debut al Mundial absolut de la disciplina, el corredor català es jugarà el títol amb Jaspar Vaher en les dues últimes cites del campionat, una de les quals es disputarà a Estònia i l’altra a Lituània.

Membrado es va quedar a tocar del podi en una cursa que es va adjudicar Fabio Schwarz (Ford Fiesta Rally 4), amb 49.17.87. Pablo Sarrazin (Peugeot 208 Rally 4) va fer segon, a 1.17.30, i Karl Peder Nordstrand (Peugeot 208 R2), tercer, a 1.41.49. Membrado i el seu copilot Rogelio Peñate van fer quarts a 1.47.53, a només sis segons de la tercera posició del podi.

«Estic content del resultat que hem aconseguit», va indicar el pilot lluçanenc, i va afegir que «després del contratemps viscut al Ral·li d’Estònia necessitàvem recuperar la confiança».