El CE Manresa està a punt de començar una etapa nova i il·lusionant a 2a RFEF i això inclou estrenar una nova equipació amb una nova marca de roba esportiva. Aquest dijous, el club ha fet l'acte de presentació oficial per mostrar les noves peces de vestir que lluiran els jugadors del CE Manresa. L'estrena ha tingut lloc a la botiga oficial del club (Squaddra futbol, situada al Carrer Carrió, 18) i també hi ha hagut una part de l'acte a les escales de l'església de Crist Rei.

Kappa serà la marca que vestirà el club les pròximes tres temporades, deixant enrere l'acord amb Adidas. Onze futbolistes i dos tècnics han estat presents i destaca la presència de tres jugadors del 1r equip: el capità, Putxi, el porter, Oscar Pulido i el lateral esquerre, Toni Sureda.

La samarreta de la primera equipació és blanc-i-vermella, a la part frontal les franges vermelles es degraden fins a acabar fonent-se amb el blanc que predomina la part posterior. La 2a equipació és negra amb una franja horitzontal blanca a l'alçada del pit. També s'ha confirmat que tots els equips tindran roba d'escalfament, xandall, motxilla, roba específica per als tècnics i els membres del 1r equip tindran roba de passeig per als desplaçaments.