El Gimnàstic de Manresa va deixar escapar dos punts i va empatar (2-2) en un duel entre dos conjunts molt igualats en què tots els gols es van fer en els últims vint minuts.

La primera meitat va ser de domini sabadellenc, que van tenir un parell d’ocasions clares per avançar-se, però els manresans van aguantar en defensa i el partit va anar al descans amb empat a zero.

Al segon temps, el Nàstic va ser superior i va tenir més ocasions, fins que, al minut 70, Alex Bravo va obrir la llauna des de la frontal. La dinàmica no va variar i Gustavo Reinke, al 86, també des de la frontal, semblava que sentenciava el partit. Però els sis minuts rigorosos d’afegit van ser caòtics i en dues pilotes penjades a l’àrea, primer Fernández i després Jofré, van empatar el partit a l’últim sospir, i van fer que el Gimnàstic es quedés amb només un punt.