El Barça B va culminar una setmana plena d’entrebancs per al CB Navàs (79-65), que es va plantar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tres baixes importants i tres jugadors de l’equip B.

La primera part del partit va estar marcada per la igualtat dels dos equips i va destacar la defensa dels visitants, que, amb ofici i esforç, van aconseguir frenar un equip acostumat a anotar amb molta facilitat. Una defensa que, a més, permetia als navassencs córrer en atac i aconseguir anotar i mantenir en tot moment les seves opcions a endur-se el partit, arribant al descans amb un ajustat 31-28.

El tercer quart, però, va suposar el final de tota opció visitant. El Barça va trencar el partit amb un parcial de 29-15 que la defensa visitant no va poder aturar tot i l’esforç constant exhibit pels del Bages. Aquestes ganes visitants es van materialitzar en un quart període en què van superar els locals (19-22) i en què van debutar tres jugadors de l’equip B: Joan Boixadera, Miquel Costa i Francesc Carpio. A més, també va aparèixer Xavier Balaguer, amb màscara protectora, ja que es va fracturar el nas la jornada anterior i no havia pogut entrenar-se durant tota la setmana.

Els navassencs són desens a la classificació i esperen inaugurar el seu caseller de victòries el cap de setmana vinent.