El Manresa CBF va aconseguir una important victòria (44-64) a la pista d’un CB Granollers necessitat de victòries. Les manresanes van sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada i encara no coneixen la derrota.

Les bagenques van entrar al partit amb algunes dificultats, sobretot en atac, en què no van saber trobar quins eren els punts dèbils de les locals. Tot i aquestes sensacions, les visitants van marxar a la mitja part tres punts per sobre de les locals (22-25).

La sortida del vestidor de les del Bages va ser una declaració d’intencions en defensa, que van pujar les línies i començar a recuperar pilotes que es traduïen en bàsquets fàcils i el control del partit mitjançant el rebot. Una vegada les visitants es van veure 10 punts per sobre del marcador, l’encert va augmentar i durant l’últim quart van aconseguir tancar el partit.

Les manresanes jugaran la jornada següent al camp del SESE, un partit que es presenta difícil però que les bagenques lluitaran per poder mantenir la seva ratxa d’imbatibilitat.