Un gol de la davantera mallorquina del Barça Lucía Corrales quan s’iniciava el temps de descompte ha donat a la selecció espanyola femenina sub-17 l’accés a la final del Mundial femení que es juga a la Índia i que disputarà diumenge, a les 16.30 hores, contra Colòmbia.

Espanya, amb la berguedana Judit Pujols a l’onze inicial i la martorellenca Laia Martret entrant al descans, s’ha imposat per 0-1 a Alemanya en un duel molt igualat i que s’ha decidit a última hora. Després d’un ensurt a la primera part, amb un gol anul·lat per fora de joc a l’alemanya Alber, Espanya ha dominat més a la represa i el gol ha arribat quan la valencianista Ainhoa Alguacil ha lluitat una pilota i ha fet la passada de la mort perquè Corrales anotés.

Abans de la victòria espanyola, Colòmbia s’havia classificat per a la final després de derrotar Nigèria en la tanda de penals.