Després de cedir la primera derrota europea a Saragossa (56 a 55), la defensa de l’AE Cadí la Seu va propiciar la transcendent victòria del conjunt urgellenc a la pista del BC Castors Braine (54 a 63). El segon triomf en tres jornades permet a l’AE Cadí la Seu afermar-se a la segona posició del grup I de l’EuroCup Women. Laia Raventós i Paula Strautmane van atorgar un primer avantatge a les urgellenques (4 a 10) que les belgues van minimitzar al final del primer quart (16 a 19). Les amfitriones van capgirar el marcador a l’inici del segon acte (21 a 19), però les cistelles de Jewel Tunstull i un triple de Georgina Bahí van revertir la situació (22 a 29). Tot i que les belgues van dominar el tercer quart (15 a 10), la intensitat d’Elise Ramette va permetre l’AE Cadí la Seu mantenir un mínim avantatge (42 a 45). Ja en els minuts decisius del quart parcial, un triple de Laia Raventós i una cistella de Jewell Tunstull van sentenciar la victòria de les urgellenques (52 a 60).