AESE B: Altimiras, Amorrortu (1g), Lisbona, Garcia (1g), Aragón (2g), Orozco (1g), Argenté, Sanz, Villar (2g), Garcia (2g), Ros, Esteve i Agudo.

CN Manresa-Fibracat: Sala, Solernou, Quirante (2g), Gatell (1g), González (1g), Sánchez, Piqué, Yerro, Serracanta, César (5g), Vadillo (1g) i Peirón (1g).

Parcials: 3-3, 2-2, 1-4, 3-2.

Àrbitres: Ander Pastor i Anna Pascual.

Segon triomf del CN Manresa-Fibracat fora de casa. Les jugadores de Jordi López han hagut de lluitar de debò en el desplaçament a la piscina de Santa Eulalia, on les amfitriones han sortit decidides a fer que els punts es quedessin a casa. Així, el primer quart ha acabat amb empat a tres perquè les bagenques han reaccionat al 3-0 inicial amb gols de Quirante (2) i González.

En el segon temps, César ha posat les manresanes per davant, però les de l'Hospitalet s'han avançat de nou (5-4). Peirón ha fet la cinquena diana visitant i el partit ha marxat al descans amb equilibri total.

Després del canvi de camp, tot semblava que aniria pel camí de la igualtat, però, Vadillo, Gatell i César, aquesta en dues ocasions, han anotat els gols que avançaven el Fibracat fins el 5-9. Poc abans d'arribar al darrer descans, les amfitrions han fet el 6-9.

L’intercanvi golejador del darrer quart no ha impedit que els punts volessin cap el cor de Catalunya. Judit Cesar ha fet els dos gols manresans, sumant-ne un total de cinc.