Segueix-nos a les xarxes socials:

El Covisa no jugarà aquesta setmana per retirada del seu adversari

L'Irefrank Elx, que havia de visitar el Pujolet, deixa la competició sembla que per motius econòmics

El Covisa no jugarà aquesta setmana per retirada del seu adversariMireia Arso

El Covisa Manresa no disputarà el partit que estava previst per a aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda. El seu rival d'aquesta onzena jornada de competició, l'Irefrank Elx, ha decidit retirar-se de la competició segurament per motius econòmics. Els il·licitans eren cuers destacats de la lliga de Segona Divisió B, amb només quatre punts, fruit d'una victòria i un empat. Havia ascendit de la categoria inferior aquesta mateixa temporada.

Amb aquesta decisió de l'Elx caldrà esperar ara a veure com es resol, a nivell de puntuació, aquesta absència. Sembla que es podrien mantenir els resultats que hi ha hagut fins ara i que, fins a la resta de la lliga, es doni per guanyat el partit al rival d'aquest equip per un resultat fix, que normalment sol ser un 3-0. A més, s'allibera una plaça de descens, tot i que ja es veia clar que una d'elles seria per a l'Elx, motiu pel qual baixaran els tres darrers entre els conjunts que sí que segueixen en la competició.

D'altra banda, el Sala 5 Martorell juga a les 18.30 hores al seu pavelló contra el cuer, el Gran Canària, un rival que encara no ha puntuat en la Segona Divisió.

Prem per veure més contingut per a tu